Feeling Good~~



Saturday, April 16, 2011

1st Award from~~~

 Assalamualaikum semua.. 

annyeong haseyo.. 


Ini adelah buat pertama kalinye yommo membuat@reply award stelah yommo di TAG oleh seorang blogger bernama han yongyoo. ni first time buat ni.. so, kalau tak brape nak hangat tu maaf la yee.. :D 

haa kat bawah ni award yg yommo terima.. :D


kamsahamnida han yong!!

ok now, kat blakang gmbr tu dia ade bg soklan2.. so, yommo kene jawab laa.. hehe

1. Kpop band mane yg korang gila-gilakan??
    -waaa of coz la, SNSD~~! hihi

2. Nape suke band tu??
    - uih, jgn ditanya soklan ni, tak cukup entri ni nk jawab.. haha.. yommo tertawan dgn band ni sbb diorang sangat DAEBAK! hihi..

3. Sape yg korang suke dalam band tu??
    - nak list semua tp paling2 minat, Kim Taeyeon, Sunny, and Tiffany!!

4. Nape korang suke die??
   - because they are beautiful, charming, talented, n intelligent too.. :D

5. Upload gambar die yg korang paling suke..
    
  6. Listkan 5 lagu yg korang suke dalam band ni..
      hoot
      genie
      visual dreams
      mistake
      show show show
  
   blog yg yommo nak tag
    dayla
    

2 comments:

  1. hahahaha mianhae..xtahu nk tag sape lagi daa.. in hurry that time.. huhu..

    ReplyDelete